Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/boutybqx/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763
Print this page
Събота, 16 Юли 2016 00:00

Забележителни детски мебели

Rate this item
(2 votes)

          Днес на Вашето внимание представям една изключително изискана и елегантна колекция мебели за детска стая в ретро френски стил.

 

          Това, коете ще видите, ще развълнува дълбоко любителите на изтънчения и деликатен класически дизайн. Той е проект на италианската марка New Design Porte.

 

          Но първо няколко думи за фирмата производителка. New Design Porte е създадеена през 1996 година  от специалисти с дългогодишен опит в мебелната индустрия и в изработката на врати. Продуктите, които произвеждат се отличават с изключително високо качество и създават атмосфера на елегантност, изисканост и висока класа.

 

          А в детска стая с мебели, създадени от тази марка, вашето дете ще се чувства наистина като малка принцеса или малък принц. Те сбъдват мечтите на децата и създават една вселена, където всяка малка принцеса може да играе, да се отпусне, забавлява и отморява сред деликатните нюанси на розово и бяло и ръчно изработени дърворезби. Това е една сложна колекция, в най-добрите френски традиции, с нежни флорални мотиви, изящни форми и шик докосвания. Убедете се сами!

 

Приятно разглеждане!

  

Frenski-stil-10.jpg Frenski-stil-111.jpg Frenski-stil-113.jpg

Frenski-stil-114.jpg Frenski-stil-115.jpg Frenski-stil-116.jpg

Frenski-stil-117.jpg Frenski-stil-118.jpg Frenski-stil-2.jpg

Frenski-stil-3.jpg Frenski-stil-4.jpg Frenski-stil-5.jpg

Frenski-stil-6.jpg Frenski-stil-7.jpg Frenski-stil-8.jpg

Frenski-stil-9.jpg
 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/boutybqx/public_html/components/com_k2/templates/default/item.php on line 248
Read 6461 times